De onderstaande boeren en bedrijven hebben meegewerkt aan de 1e en/of 2e editie van Het Streekdiner.
Vlees van “De Biefstukboeven”
Aardbeien en appels van “Fruithal Smits”
Patat van “Friet van Beus”
Eieren van scharrellegbedrijf “Larei”
Kippenvlees van “Polderkip”
Rabarber van Rob Verduyn
Biologisch akkerbouwer Zeewolde
Rode bieten van “Bio Beta” & “Andel Bio BV”
Brood van “Het Zonnelied”
www.hetzonnelied.nl
Bier van Gebr. Ducaat Bierbrouwerij
Asperges en uien van “BioBoerma”
Yoghurt en melk van “Holland Jersey”
Kaas van “Kaasboerderij Bennesse”
IJs van “Hans en Grietje”
Peen van G. vd Weijden
Akkerbouwer in Biddinghuizen
Aardappels van “NZ27”
Aubergines van “Biofood BV”
Komkommer van “Guzel”
Groente van BioBrass
Wijn van “Wijngoed Wilgenhorst”
Bosui van De Zonnehoeve
www.zonnehoeve.net
Vlees van Vleesboerderij “Bloesemhoeve” Zeewolde
Eieren van Smid’s Biohoeve
Yoghurt, vanillevla en boter van The Grow Company Biddinghuizen
Knoflook van “PolderKnoflook”
Pastinaak van Maatschap Grijsen Zeewolde
Pompoenen en uien van Bioboerderij Fam. H. Verduyn
Kip van Polderhoen
Peren van Mulders BioFruit
Prei,schorseneren en aardperen van Arenosa BV
Knolselderij, spinazie, raapsteel, palmkool, peterselie, aardpeer,veldsla,knolvenkel,herfstraap,rammenas,snijbiet,rettich van De Wamonderhof
Quinoa van Quinoa Holland
Spruiten van Gebr. R. en J. Herbert
Kastanjechampignons en oesterzwammen van paddenstoelenkwekerij Mycophilia
Zoete aardappel van BioErf 17
Spitskool van Huib Rijk